Summer feeling: levendige kleuren

Wat je interieurstijl ook is, overal past kleur bij. Haal de zomer in huis door meer kleur in je interieur te brengen. Goed nieuws! Hier is in 2022 volop ruimte voor. Maar welke kleuren en hoe pas je ze het beste toe? In deze blog zetten we het voor je op een rijtje.

Kleurrijk interieur

Levendige kleuren

Lichte en natuurlijke tinten, dat zijn de interieurkleuren voor 2022. Denk hierbij aan frisse blauwe kleuren en rustige aardetinten, maar ook aan zachte olijfgroene kleuren. Naast deze rustige kleuren zien we ook weer in 2022 steeds meer felle kleuren terug. Dit fleurt elke ruimte op. Een goede optie is een verleidelijke kleur zoals een diepblauwe tint of groen die de levendigheid van de ruimte benadrukt. Maar iedereen heeft natuurlijk een andere smaak. Wees dus niet bang om jouw persoonlijke kijk op kleur de vrije loop te laten.

Ultieme zomergevoel

Geef de muur in je woning een ander kleurtje voor een vrolijk effect. Zorg ervoor dat het in balans blijft en houd de rest van de muren rustig. Als je liever niet je muur verft, kun je natuurlijk ook voor een leuk behang kiezen. Je zult zien dat een gekleurde muur al heel veel doet voor de zomerse look. Wil je toch liever je rustige muren behouden? Schaf dan een paar kleurrijke meubels aan. Hierdoor creëer je hetzelfde effect als bij de gekleurde muur. Kies voor een gekleurde bank of verschillende gekleurde eetkamerstoelen. Dit zijn echt eyecatchers. Maar je kunt natuurlijk ook felle kleuren toepassen in accessoires zoals kussens, schilderijen en vazen.

Zomer interieur
Zomer accessoires

Helemaal zin om de zomer in je huis te halen? Kom een keer langs in onze showroom of maak een afspraak, dan bespreken we samen hoe jij de ultieme summer feeling kan krijgen van jouw interieur.

8 producten
Van hoog naar laag sorteren
  1. Actie
8 producten
Van hoog naar laag sorteren