Filteren
Selectie verfijnen
Categorie
Color
Prijs
Woonstijl
Materiaal
Merk

5x Voorjaars Favorieten

Zon, bloesem, groene blaadjes, oplopende temperaturen en vrolijk gekwetter van vogels. Van het voorjaar worden we blij. Zeker met deze voorjaars favorieten. Kijk je mee?

1: Hoekbank Tulsa van Feelings

Deze ruime hoekbank van Feelings is onze bestseller. Hij biedt lekker veel zitruimte, terwijl hij niet zo kolossaal oogt dankzij de slanke pootjes. Het strakke design past perfect bij het frisse gevoel van het voorjaar. Zeker als je voor een licht kleurtje gaat.

Feelings Hoekbank Tulsa

2: Boekenkast Tertfort

De lente is dé tijd om je huis een flinke schoonmaakbeurt te geven en de boel eens goed te organiseren. Passende opbergruimte is hierbij onmisbaar. Daarom staat deze mooie lichte boekenkast Tertfort op ons lijstje met voorjaars favorieten. Deze kast heeft open vakken voor je boeken en het tentoonstellen van je mooiste accessoires. De verschillende formaten van de vakken geven de kast een speels tintje. Onderin drie deurtjes. Ideaal om ook wat spullen uit het zicht op te bergen. Denk aan spelletjes, je voorraad kaarsen of extra servies dat je niet vaak gebruikt.

Boekenkast Tertfort

3: Raam- en deurhorren

Hartstikke fijn dat alles zo groeit en bloeit in de lente, maar de insecten houden we liever buiten de deur. Een hor biedt de oplossing. Wel lekker frisse lucht binnen, maar geen vervelende beestjes. Denk bijvoorbeeld aan een hor voor je keukendeur of een raamhor voor je slaapkamer. Hoe lekker is het om tijdens de warme maanden met het raam open te slapen, zonder je druk te maken om muggen?

4: Hanglamp Amasa

Hanglamp Amasa van Profijt Meubel heeft een unieke combi van stoer en fris. Stoer door het beton en het metaal aan de bovenkant. Fris en vrolijk door het wit en het naturel hout. Dat past helemaal bij het voorjaar.

Profijt Meubel Hanglamp Amasa

5: Bijzettafel Jardin

Dit bijzettafeltje Jardin van Henders & Hazel heeft diezelfde frisse combi van wit en hout. En hij is ook nog eens erg handig, met wielen en opbergruimte. Ideaal voor je favoriete boeken of magazines.

H&H Bijzettafel Jardin
4 producten
Van hoog naar laag sorteren
4 producten
Van hoog naar laag sorteren