Bijzettafels in je interieur

Je kunt niet genoeg bijzettafels in huis hebben. Bijzettafels kunnen namelijk op heel veel verschillende plekken in je huis een echte toevoeging zijn. Het aanbod aan bijzettafels is erg groot, waardoor je genoeg keuze hebt. Een bijzettafel is een van de meest multifunctionele meubelstukken. Je kunt ze overal voor gebruiken. Ook verplaats je bijzettafeltjes gemakkelijk door het hele huis heen.

Diverse soorten bijzettafels

Bijzettafels heb je in vele soorten woonstijlen. Je kunt kiezen uit diverse soorten materialen, hoogtes en ontwerpen. De meeste bijzettafels hebben poten als onderstel, maar er zijn er ook bij die op wieltjes staan, zodat ze nog makkelijker te verplaatsen zijn. Vind je het leuk om meerdere bijzettafeltjes bij elkaar te zetten? Dan kun je ook gaan voor een set van 2 of 3 bijzettafels. Zo hoef je niet zelf te mixen en matchen!

Zet je bijzettafel bij je fauteuil om een kop koffie op te zetten of gebruik hem als tafeltje voor een mooie plant. Wanneer je visite hebt, kun je de bijzettafel gemakkelijk verschuiven. Je kunt een bijzettafel ook gebruiken als salontafel. Ook in de slaapkamer zijn bijzettafels erg handig omdat deze kunnen worden gebruikt als nachtkastje. De multifunctionaliteit van de tafeltjes zorgt voor een speels effect.

Decoratie voor op je bijzettafel

Je wilt natuurlijk dat je nieuwe bijzettafel er gezellig uitziet. Een tip van ons is om een mooie plant of bos bloemen te kopen en deze op de bijzettafel neer te zetten. Verdeel je decoratie over de tafel, niet alles in één hoek, maar mooi verspreid.

Bijzettafels bij Oosterbaan Living

Bij Oosterbaan Living hebben wij een breed assortiment aan bijzettafels. Kom de schitterende collectie ervaren in de showroom van Oosterbaan Living in Wijchen nabij Nijmegen. Of bekijk ons online assortiment.

12 producten
Van hoog naar laag sorteren
  1. Actie
  2. Actie
12 producten
Van hoog naar laag sorteren