Filteren
Selectie verfijnen
Beschikbaarheid
Color
Prijs
Woonstijl
Materiaal
Merk

Favoriet: trendy fauteuils voor het najaar!

Na een lange werkdag, wil je graag even tot rust komen met een kopje koffie of thee in een heerlijke trendy fauteuil! Een comfortabele fauteuil is dan precies wat je nodig hebt. Een Fauteuil neemt relatief weinig ruimte in beslag en is eenvoudig te plaatsen. Fauteuils bieden over het algemeen veel voordelen en die delen we graag met je! Ook heb je fauteuils in verschillende kleuren, materialen en vormen. Onze favorieten fauteuils delen we graag met jou! Bekijk snel onze kwaliteitsmerken zoals Henders en Hazel, Feelings, Profijt Meubel en Velvet Shop. Schaf een heerlijke fauteuil aan voor het najaar en shop ‘m hier!

Velours fauteuil

Velours fauteuil is een moderne stoel met luxe uitstraling. Dat maakt het ook een topper van 2020. Een velvet fauteuil is niet weg te denken & helemaal on trend. Daarentegen is zo’n fauteuil een echte toevoeging voor het interieur! Velvet fauteuils geven een chique en trendy look. Daarnaast voelen velvet fauteuils super zacht en warm aan! Daarmee sla je twee vliegen in één klap. Ontdek het aanbod van velvet fauteuils bij Oosterbaan Living, we hebben een ruime keuze aan comfortabele fauteuils en voor een zeer goede prijsklasse!

Leren fauteuil

Met een leren fauteuil kan je letterlijk alle kanten op! De lederen bekleding van een fauteuil geeft een extreem stoer uiterlijk. Het leer straalt luxe uit en geeft je woonkamer meteen een extravagante uitstraling. Zeer passend in een stoere en industriële woonstijl. Of je nu kiest voor cognac, zwart, groen of antraciet deze kleuren blijven op en top modern! Een leren fauteuil sprankelt zeker in jouw huis, en kan echt het verschil maken!

Voor welke fauteuil ga jij?

Maar waar let je nou eigenlijk op als je een fauteuil gaat kiezen? Allereerst kijk je naar de functie van de fauteuil. Is het een stoel die je meer voor de sier wil neerzetten? Of is het echt de bedoeling dat je er heerlijk in kunt wegkruipen en comfortabel wat uurtjes kunt zitten? Dit maakt al dat je komt tot een specifieke keuze voor jouw fauteuil. Vervolgens ga je kijken naar de uitstraling: mag het een accent fauteuil zijn in een opvallende kleur? Of wil je het juist rustig houden en moet het meer in lijn zijn met de rest van je interieur? Nu weet je in ieder geval de basis voor jouw fauteuil. Wist je dat het onderstel ook ontzettend belangrijk is als het gaat om de uitstraling? Voor een open sfeer kies je voor een hogere poot. Mag het wat intiemer zijn? Kies dan een meer afgedekt onderstel.

6 producten
Van hoog naar laag sorteren
6 producten
Van hoog naar laag sorteren