Profijt Meubel dressoir Alva

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 6 - 7 weken
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Dit dressoir is afgewerkt met een melamine toplaag. Melamine heeft de uitstraling van echt hout, maar het is een kras-, slijt-, en stootvast materiaal wat erg gebruiksvriendelijk en makkelijk te onderhouden is.

Het Alva dressoir heeft 2 deuren met softclose, waardoor deze automatisch zachtjes dichtvallen. In het midden zit een schuifdeur met glazen ruitjes die zowel aan de boven- als de onderzijde door een rails loopt. Achter elke deur vind je 1 vaste legplank en het vak dat je door het raampje van de schuifdeur ziet, is voorzien van sfeervolle LED verlichting.Dressoir Alva biedt veel opbergruimte, maar is ook ideaal om leuke accessoires op te zetten.

Producteigenschappen

Breedte:
50
Hoogte:
90
Materiaal:
Meubelplaat
SKU:
10400503
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.