5 x de leukste draaifauteuils

5 x de leukste draaifauteuils

Op zoek naar de perfecte draaifauteuil? Een goede stoel biedt niet alleen comfort maar is ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. In deze blogpost verkennen we de top 5 draaifauteuils die zowel comfort als design bieden. Welke zal jouw favoriet worden? Ontdek het hier!

Alberta Henders en Hazel

Draaifauteuil Alberta van Henders & Hazel vormt een oase van comfort. Zijn organische vormen en moderne design maken het een trendy aanvulling op elk interieur. De Alberta nodigt uit om heerlijk in weg te zakken na een drukke dag. Bovendien biedt hij de flexibiliteit om hem geheel naar eigen wens aan te passen, met een breed scala aan stoffen en kleuren uit onze collectie. Maak je woonruimte compleet met deze stijlvolle en comfortabele draaifauteuil!

Charles Feelings

Zoekt u een comfortabele en elegante toevoeging aan uw woonkamer? Ontdek de Charles draaifauteuil van Feelings, een perfecte mix van stijlvolle elegantie en ongekend comfort. Deze elektrisch verstelbare relaxstoel biedt het ultieme gemak om uw voeten te laten rusten in luxe. Met opties in zowel microleder als stof en verkrijgbaar in diverse kleuren, is de Charles ontworpen om naadloos aan te sluiten bij jouw persoonlijke smaak en interieur. Gun jezelf de luxe van de Charles fauteuil en geniet van comfort en stijl in jouw eigen huis.

Milaan Oosterbaan Living

Ontdek het ultieme comfort en moderne elegantie met de Milaan draaifauteuil van onze eigen Oosterbaan Living collectie. Deze stijlvolle relaxstoel, in een aantrekkelijke beige kleur, is een perfecte aanvulling voor elk interieur. De Milaan fauteuil, voorzien van zacht, veerkrachtig kussenmateriaal en een ergonomische rugleuning, is niet alleen ontworpen om in te zitten, maar ook om in te ontspannen. Deze comfortabele draaifauteuil is ideaal om een knusse leeshoek te creëren of een elegant accent aan je woonkamer toe te voegen.

Rome Oosterbaan Living

Nog een parel uit onze eigen Oosterbaan Living collectie is de elektrische relaxfauteuil Rome. Uitgevoerd in luxe microleder in een warme brandy tint, biedt deze fauteuil zowel stijl als geavanceerde functionaliteit. Het microleder is niet alleen comfortabel en duurzaam, maar ook eenvoudig te onderhouden, en de rijke brandy-kleur brengt warmte en flair in je interieur. Dankzij de ingebouwde accu geniet je overal in huis van onbeperkt comfort, vrij van snoeren. Met een druk op de knop pas je de verstelbare rugleuning en voetensteun aan voor een perfecte zithouding. Zoekt u nog naar comfort in uw huis? Dan is de relaxfauteuil Rome je ideale ontspanningspartner!

Keyport Profijt

De Relaxfauteuil Keyport van Profijt Meubel is het toppunt van comfort en stijl voor een aantrekkelijke prijs. Met een eenvoudige handmatige verstelling van rugleuning en voetensteun, is ontspanning nog nooit zo gemakkelijk geweest. De zachte beige weefstof met een unieke vlindernaad en sierstiksel geeft de Keyport een eigen, uitnodigende uitstraling. Het hoogwaardige HR-schuim zorgt voor langdurig comfort en een stevige zit, terwijl de keuze in bekleding en kleur jou de vrijheid geeft om de relaxfauteuil aan je persoonlijke smaak aan te passen.

Heb je al een favoriet gevonden? Kom langs in onze showroom en ontdek al onze comfortabele en stijlvolle opties voor ieder interieur. Breng comfort en luxe in huis met onze collectie aan relaxfauteuils!

Ontdek meer blogs

Producten