Ontdek het bankenplein bij Oosterbaan Living

Ontdek het bankenplein bij Oosterbaan Living

Bij Oosterbaan Living begrijpen we dat een bank meer is dan alleen een meubelstuk. Wat ons bankenplein zo speciaal maakt, is de mate van personalisatie die wordt geboden. Hoogte, diepte, soort armleuning, kleur, stof of leder, zacht of hard: samen met onze experts kan je dé ideale bank samenstellen.

Ons bankenplein biedt een breed scala aan materialen en stijlen. Of je nu een voorkeur hebt voor luxe van leer of de warmte van stof, de opties zijn eindeloos. Bij ons is voor iedereen de perfecte bank te vinden!

Hoekbank Parijs

Ben je op zoek naar een combinatie van stijl en comfort, dan is onze elektrische hoekbank Parijs de perfecte keuze. Deze warme, lichtgekleurde hoekbank met relaxfunctie kan elk interieur opfleuren. De ruime zitgelegenheid en zachte kussens maken hoekbank Parijs de perfecte plek voor ontspanning. De hoekopstelling met elektrisch verstelbare zitgedeeltes is bijzonder geschikt voor het creëren van een intieme setting, ideaal voor zowel relaxte avonden thuis met het gezin als voor het entertainen van vrienden!

Relaxfauteuil Rome

Naast onze banken collectie vind je op het bankenplein van Oosterbaan Living ook een assortiment relaxfauteuils, waaronder de luxe elektrische relaxfauteuil Rome. Deze relaxfauteuil, bekleed met zacht en duurzaam microleder in een warme brandy kleur, brengt comfort en warmte in je interieur. Geniet van de vrijheid om de fauteuil overal te plaatsen dankzij de ingebouwde accu, zonder zorgen over stopcontacten of snoeren. Met een eenvoudige druk op de knop pas je de verstelbare rugleuning en voetensteun aan voor jouw ideale zitcomfort. De elektrische relaxfauteuil Rome biedt niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je interieur maar belooft ook een ongekende ervaring van ontspanning!

Hoekbank Barcelona

Kies voor ultiem comfort met onze elektrische relaxbank Barcelona. Gekleed in een prachtige groene stof, zorgt deze hoekbank met relaxfunctie voor een statement in je interieur. Hoekbank Barcelona is uitgerust met een elektrisch verstelbaar 2.5 zitsgedeelte dat met slechts één druk op de knop jou de perfecte zithouding biedt. Of je nu ontspant met een boek of een film kijkt, de aanpasbare instellingen zorgen ervoor dat je altijd het beste zitcomfort ervaart. Daarnaast biedt het ruime hoekgedeelte inclusief eiland volop ruimte en comfort voor iedereen.

Bezoek ons bankenplein

Liefhebbers van moderne interieurs of wie op zoek is naar een nieuwe aanwinst voor hun bestaande interieur, vindt bij Oosterbaan Living precies de bank die ze zoeken. Kom langs in onze showroom en laat je inspireren door de vele mogelijkheden die het bankenplein te bieden heeft. Hier kun je niet alleen een bank kopen; je creëert een plek van comfort en stijl die je elke dag weer verwelkomt.

Ontdek meer blogs

Producten