Draaifauteuil Inala Antraciet

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 6 - 8 weken
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Eigentijdse draaifauteuil in donkergrijze velvetstof

  • Rondlopende rugleuning met uitstraling van Engelse oorfauteuil
  • Zachte luxe velvetstof
  • Zwart metalen 5-teensvoet
  • Te belasten tot 150 kg

Inala is gebaseerd op een klassieke Engelse oorfauteuil maar met een moderne make-over. De rondlopende rugleuning met 'oren' aan de zijkanten geeft een comfortabel en geborgen zitcomfort.

De draaifauteuil is uitgevoerd in een donkergrijze velvetstof met een luxe en warme uitstraling. Hierdoor oogt de fauteuil niet alleen zacht en warm, zo voelt hij ook. Zowel de zitting als de rug is voorzien van een speels sierstiksel.

Door de zitting van polyetherschuim heeft de draaifauteuil een wat steviger zitcomfort. De draaifauteuil heeft een lekker dik en breed zitkussen, wat naar achteren schuin afloopt. Ook de rugleuning loopt wat schuin naar achteren, deze combinatie zorgt voor een ontspannen zit.

De zwart metalen 5-teensvoet moet nog worden gemonteerd. Met de montagehandleiding die is bijgesloten, is dit zo gebeurd.

Draaifauteuil Inala is online en in de winkel ook verkrijgbaar in een donkergroene kleur.

Onderhoudsadvies

Voor het onderhoud van deze stoel adviseren we de Textile & Leather protector voor stof. Dit beschermt tegen vlekken op basis van water, vet of olie. Na behandeling met de spray kunnen vloeistoffen met een goed absorberende tissue opgedept worden.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 100x076x090 cm | zithoogte 42 cm, zitdiepte 50 cm.
Breedte:
90
Hoogte:
100
Zitdiepte:
50
Zithoogte:
46
Materiaal:
Velours
Verkrijgbaar in:
Velours
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
10428499
Kleur:
Uitgevoerd in stof adore 67-antraciet met zwart metalen draaipoot.
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
69,95 euro
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.