Profijt Meubel Fauteuil Creon camel

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 10 - 12 weken
Bestel jouw kleurstaal
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Fauteuil Creon in bruine stof

  • Met diepe zit
  • Polyetherschuim in de zitting
  • Met zwarte houten poten

Fauteuil Creon is een comfortabele fauteuil met vaste rug- en zitkussens, met een wat stoerdere uitstraling door de rechte vormen en de bekleding in stof python. Stof python is een polyester stof met een gladde, zachte feel. Deze uitvoering heeft een wat stevigere zit door het gebruik van hoogwaardig polyether in de zitting. Voor de poten is hier gekozen voor zwarte houten poten.

De fauteuil zoals hier getoond heeft een lage rug en een diepe zit, in de winkel is model Creon ook verkrijgbaar met een hoge rug en/of een ondiepe zit. Ook kan er bij dit model gekozen worden uit verschillende metalen of houten poten, een hoofdsteun en 5 verschillende armleuningen. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende opstellingen, stoffen en kleuren, om je eigen ideale zithoek/bankstel samen te stellen.

Onderhoud

Voor onderhoud van de stof adviseren we Textile & Leather protector. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue weg gedept kunnen worden.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 085x085x094 cm | zithoogte 44 cm, zitdiepte 55 cm.
Hoogte:
85
Zitdiepte:
44
Zithoogte:
55
Materiaal:
Stof
Verkrijgbaar in:
Stof
SKU:
10380701
Kleur:
Uitgevoerd in stof python 09-camel met arm D, lage rug, polyether in de zitting, diepe zit en zwart
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Showroom:
Ja
Armleuning:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.