3 zitsbank Licenza

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 10 - 12 weken
Bestel jouw kleurstaal
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Licenza: eigentijds en stijlvol

Model Licenza geeft je een geweldig zitcomfort in combinatie met een stijlvolle belijning en is voorzien van vaste zit- en rugkussens. De belijning wordt extra geaccentueerd door een horizontale naad in de rugleuning en de toepassing van een vlindernaad. Model Licenza past door de eigentijdse belijning in veel verschillende interieurs en bij diverse interieursmaken.

  • Vaste zit- en rugkussens
  • Keuze uit zwarte metalen poten of een stoer zwart metalen frame
  • Leverbaar in alle stoffen en kleuren uit de Profijt Meubel stoffencollectie

Standaard wordt model Licenza geleverd met zwarte metalen poten. Tegen meerprijs kun je ook kiezen voor een wat stoerder zwart metalen frame. De poten dienen er zelf nog onder gemonteerd te worden, om schade tijdens het transport te voorkomen. Hiervoor is uiteraard een montagehandleiding beschikbaar. Als je kiest voor het zwart metalen frame, is dit wel voorgemonteerd.

Voor het zitcomfort kun je kiezen uit 2 verschillende varianten. Standaard is model Licenza voorzien van een hoogwaardig polyether zitcomfort. Tegen meerprijs kun je ook kiezen voor een pocketvering in combinatie met HR-schuim.

Ons model Licenza kan geleverd worden als fauteuil, loveseat, 2-zitsbank, 2,5-zitsbank en 3-zitsbank. Je kunt ook kiezen voor een hoekbank in de combinatie 2 zits + hoek met eiland, 2,5 zits + hoek met eiland of 3 zits + hoek met eiland. Ook is er een hocker in de afmeting 95x95 cm beschikbaar. Uiteraard zijn er ook bijpassende sierkussens en armkussens (in dezelfde stof of juist in een leuke contrast kleur) verkrijgbaar.

Je kunt kiezen uit een ruime selectie stoffen en kleuren. Maak een keuze uit de vele kleuren uit het Profijt Meubel stoffenconcept. Als je de door jou gekozen stof graag eerst thuis wilt bekijken om te zien of het in je interieur past, hebben wij van de meeste stoffen knipstaaltjes beschikbaar.

Ons ervaren personeel helpt je graag bij het kiezen van jouw nieuwe zitmeubel.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) zoals getoond 087x220x095cm | zithoogte 44 cm, zitdiepte 59 cm.
Breedte:
95
Hoogte:
87
Zitdiepte:
59
Zithoogte:
44
Materiaal:
Stof
Verkrijgbaar in:
Stof
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
10380776
Kleur:
Uitgevoerd in stof oasis 196-shell met pocketvering + HR-schuim in de zitting (variant 2) en zwart m
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
69,95 euro

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.