Profijt Meubel Opbergkast Mantera

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Uit voorraad leverbaar
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Broodkast met melamine in de kleur Mango

  • Uitstraling van massief hout
  • 2 deuren, 5 vakken in de binnenkant
  • Zwart metalen frame
  • Eenvoudig zelf te monteren
  • Onderdeel van een meubelserie

Deze broodkast heeft een mooie uitstraling door de combinatie van zwart metaal met melamine in de kleur mango. Melamine lijkt op echt hout, het is makkelijk in onderhoud en erg krasbestendig. Een erg gebruiksvriendelijke broodkast dus!

De broodkast heeft de uitstraling van massief hout. Het beschikt over 2 deuren. Achter de onderste deur zit 1 vaste legplank, achter de bovenste deur zitten 2 vaste legplanken. Daarmee kun je veel spullen overzichtelijk opbergen. De kast is eenvoudig te monteren middels de bijgeleverde handleiding. Daarnaast is de broodkast goed te combineren met de andere meubels uit de serie van Mantera.

Onderhoudsadvies

Het onderhoud van deze kast is heel eenvoudig. Voor het gewone onderhoud volstaat afnemen met een licht vochtige doek, droog het meubel daarna direct na met een schone en droge doek. Bij onvoldoende resultaat of hardnekkige vlekken kun je voor deze meubelserie de Multi Cleaner gebruiken.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 200x070x048 cm
Hoogte:
200
Materiaal:
Divers
Verkrijgbaar in:
Meubelplaat
SKU:
10365782
Kleur:
Uitgevoerd in de kleur mango met zwart metalen frame, 2 deuren.
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Wordt berekend in winkelmandje
Planken:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.