Profijt Meubel Relaxfauteuil Balfour Cognac

5/5
Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 10 - 12 weken
Bestel jouw kleurstaal
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Relaxfauteuil Balfour; mooie belijning en een goed zitcomfort!

Relaxfauteuil Balfour heeft een mooie belijning en een goed zitcomfort. Standaard is deze fauteuil uit de Profijt Meubel collectie voorzien van een verstelbare hoofdsteun, waardoor je altijd heerlijk kunt relaxen.

  • Verkrijgbaar in stof en leder
  • Leverbaar met diverse onderstellen in diverse kleuren
  • Standaard voorzien van duurzaam koudschuim in de zitting en de rug

De relaxfauteuil Balfour is standaard voorzien van een manueel verstelbare rug, hoofdsteun en voetensteun. Voor de ultieme relax-beleving kun je daarnaast kiezen voor een elektrische relaxfunctie, eventueel nog voorzien van een accu.

De zitting en de rug van dit model Balfour zijn voorzien van HR-schuim. HR-schuim biedt een hoog zitcomfort en is zeer veerkrachtig. Dit model is leverbaar met twee verschillende onderstellen, namelijk met een ronde schijfvoet of een metalen vijfteensvoet. Ieder onderstel geeft de relaxfauteuil een andere uitstraling, kies degene die het beste bij je interieur past. De schijfvoet is verkrijgbaar in zowel metaal als in verschillende kleuren hout.

De relaxfauteuil is uitgevoerd in microleder Kentucky in een actuele kleur. Maar daarnaast is Balfour ook leverbaar in vele kleuren stof uit het Profijt Meubel stoffenconcept. Deze collectie bevat altijd een ruime actuele selectie stoffen en kleuren, en maakt het mogelijk om verschillende zitmeubelen eenvoudig met elkaar te combineren. Kies een bankstel en relaxfauteuil in dezelfde stof en kleur, of kies juist voor een combinatie van stoffen en kleuren.

Je kunt bij ons ook terecht voor een uitgebreide collectie woonprogramma¿s, eethoeken en bankstellen. Waarbij je ook weer keuze hebt uit verschillende materialen, kleuren en afmetingen. Hiermee stel je zelf je interieur samen wat helemaal past bij je smaak, gezinssamenstelling en persoonlijke voorkeuren.

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van de juiste keuze? Kom dan langs in onze winkel en laat je adviseren door ons ervaren personeel. Zij laten je graag alle mogelijkheden zien en helpen je bij het maken van je uiteindelijke keuze. De koffie staat voor je klaar!

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) zoals getoond 115x071x088 cm | zithoogte 53 cm, zitdiepte 54 cm, zitbreedte 49 cm.
Hoogte:
113
Zitdiepte:
51
Zithoogte:
54
Materiaal:
Stof
Verkrijgbaar in:
Stof
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
10321709
Kleur:
LARGE uitvoering, uitgevoerd in microleder kentucky 2593-cognac met verstelbare rugleuning en voeten
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
69,95 euro
montage:
Zelfmontage
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

1 review

Plaats een review
5/5
5 sterren
1 review
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews
Kwaliteit
5/5
ik geniet elke dag van de stoel
Door Ria op
ik geniet elke dag van de stoel

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.