6 x Bestsellers Henders & Hazel

6 x Bestsellers Henders & Hazel

Henders en Hazel staat bekend om zijn innovatieve designs en kwalitatief hoogwaardige meubelstukken. Vandaag duiken we in de wereld van comfort en stijl om de zes bestsellers van Henders en Hazel te verkennen. Van elegante eetkamertafels tot praktische en stijlvolle hoekbanken, we ontdekken samen wat deze items zo bijzonder maakt. Laat je inspireren door deze prachtige collectie! Kijk je met ons mee?

Pavarotti Buffetkast

We beginnen met een echte blikvanger van de Pavarotti collectie. Deze buffetkast is het grootste meubel uit de hele collectie en is een echte getuigenis van de combinatie van grootte, functionaliteit en esthetiek. Gemaakt van Primo Laminato (HPL) in Barnwood kleur en afgewerkt met zwarte metalen accenten, meet de kast 210 cm in hoogte en 140 cm in breedte. Dit meubelstuk is een perfecte aanvulling voor elk landelijk of modern ingericht huis. De glazen bovenkast met ingebouwde ledverlichting biedt de ideale plek om uw favoriete woonaccessoires te tonen. Transformeer uw huis met de Pavarotti buffetkast van Henders en Hazel, en creëer een ruimte waar stijl, functionaliteit en persoonlijke flair samenkomen!

Marcel Barstoelen

Voor wie zijn interieur een upgrade wil geven met een echte eyecatcher, is de Marcel barstoel van Henders en Hazel een keuze die je niet wilt missen! Deze moderne stoel valt direct op met zijn zwarte metalen onderstel en de unieke verticale stiksels. Maar wat deze stoel echt speciaal maakt, is de bekleding: de superzachte Avicci boucléstof, vervaardigd uit 100% gerecyclede petflessen. Milieubewust en stijlvol - een combinatie die tegenwoordig essentieel is. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, past de Marcel barstoel zich naadloos aan jouw interieur aan. Of het nu in je keuken is, bij de bar of in de woonkamer, deze stoel belooft comfort, stijl en functionaliteit in één.

Napels Hoekbank

Ontdek een prachtige samensmelting van stijl en gemak met de Napels hoekbank van Henders en Hazel. Deze hoekbank, die uitblinkt in zowel uitstraling als functionaliteit, biedt een breed scala aan personalisatieopties, perfect voor iedereen die waarde hecht aan comfort en kwaliteit in zijn interieur. Elk model in de Henders en Hazel hoekbanken collectie, inclusief de Napels, is ontworpen met het oog op ultiem comfort. De banken zijn vervaardigd uit duurzame materialen, wat jarenlang zitplezier garandeert. Bezoek onze showroom om de bank in het echt te ervaren en vind de perfecte combinatie van stijl en comfort voor jouw huis. Als je eenmaal geniet van dit luxe comfort, vind je het misschien wel moeilijk om weer op te staan!

Brody Eetkamerstoel

Deze Henders en Hazel eetkamerstoelen zijn de perfecte match wanneer u zoekt naar een modern en eigentijds design. Het meest kenmerkende aan de eetkamerstoel Brody zijn de unieke poten, uitgerust met een gasveer voor extra comfort tijdens het zitten. Met deze eetkamerstoel creëer je een stijlvolle en comfortabele eetomgeving, waarin je met plezier tijd doorbrengt met familie en vrienden. Beschikbaar in de warme, uitnodigende tinten cognac en bruin en de elegante, veelzijdige kleur antraciet, past de Brody stoel naadloos in een diversiteit aan interieurstijlen. Een handige tip: deze kleuren laten zich ook mooi onderling combineren!

Salerno Relaxfauteuil

De Salerno relaxfauteuil van Henders en Hazel is een ware oase van comfort en stijl en creëert daarmee de perfecte plek in huis om te kunnen ontspannen. Bovendien kunt u de fauteuil personaliseren met een breed scala aan stoffen en kleuren, waardoor het een perfecte toevoeging is aan elke woonruimte. Kortom, de Salerno relaxfauteuil is meer dan alleen een stoel; het is een investering in uw comfort en welzijn, een stijlvolle aanvulling op uw huis waar u nog jarenlang plezier van zult hebben. Ga zitten en ervaar het ultieme comfort!

Palace Eetkamertafel

Ontdek de verfijnde elegantie en aanpasbaarheid van de eettafel Palace van Henders en Hazel, een stijlvolle toevoeging aan elke eetkamer. Deze collectie biedt meer dan 100 verschillende tafelcombinaties, waardoor je de vrijheid hebt om de perfecte tafel voor jouw ruimte en stijl te vinden. Met een breed scala aan formaten, kleuren en twee verschillende soorten onderstellen, is er altijd een Palace eettafel die aan jouw eisen voldoet. Het tafelblad is vervaardigd uit Primo Laminato (HPL), bekend om zijn onderhoudsvriendelijke eigenschappen, en wordt ondersteund door een sterk, zwart metalen onderstel. De eetkamertafel Palace is de perfecte combinatie van functionaliteit en moderne esthetiek!

Ervaar de luxe en het comfort zelf. Kom langs bij Oosterbaan Living om onze showroom te bezoeken en persoonlijk de uitzonderlijke kwaliteit van de Henders & Hazel collectie te ervaren!

Ontdek meer blogs

Producten