De voordelen van een ovale eettafel

De voordelen van een ovale eettafel

Ovale eettafels, je ziet ze tegenwoordig overal. Een ovale eettafel staat bekend om de gezelligheid die de tafel met zich meebrengt. Gezellig spelletjes doen met de kinderen aan tafel of juist met familie of vrienden lang tafelen! Doordat er geen rechte hoeken zijn zit je altijd gezellig naar elkaar toe en heb je meer ruimte om snel een stoel aan te schuiven.

Vind jouw favoriete Ovale eettafel bij Oosterbaan Living

Bij Oosterbaan Living vind je de tafel die past bij jouw interieur. Wij hebben een groot & ruim assortiment ovale tafels. Door onze grote collectie is er altijd een eetkamertafel die past bij jouw interieur! Ben jij op zoek naar een kleine ovale eettafel of een grote ovale eettafel? We hebben ovale eettafels voor 6 personen maar ook voor 8. In ons assortiment vind je ovale eettafels van de merken Profijt Meubel, Feelings Wonen en Henders en Hazel. Combineer jouw ovale eettafel met met hippe teddy bouclé stoelen of leuke eetkamerstoelen op wielen. Met een ovale vorm kan je erg leuk spelen. Hoe zou jij de tafel combineren?

De voordelen van een ovale eettafel

Een ovale eettafel is helemaal van deze tijd. Aan een ovale eetkamertafel zitten geen hoeken waardoor er gezellig meer mensen kunnen aanschuiven. En laten we eerlijk zijn, een ovale eettafel staat wel heel gezellig in je interieur. De voordelen op een rijtje:

  • Perfect voor smalle kamers
  • Schuif eenvoudig meer stoelen aan
  • Geen scherpe hoeken, dus veilig voor kinderen
  • Meer gezelligheid aan tafel
  • Helemaal trendy op dit moment
  • Verkrijgbaar in diverse hout types en kleuren
  • Speel met verschillende onderstellen / poten
  • Zwarte ovale eettafel

    Naast houten ovale tafels is de trend op dit moment zwarte ovale eettafels. Combineer jouw zwarte tafel met een zwarte kast of zwart tv meubel. Zo krijg je een strakke look in je interieur. Wil je zelf de tafel samenstellen? Dat kan! Kies je blad, kleur en onderstel. Ga jij voor een spin poot of een U vorm? Kom langs in de winkel, ons enthousiaste team laat je graag de mogelijkheden zien.

    Ontdek meer blogs

    Producten