Trendy en stoer, dat is woonprogramma Windsor

Trendy en stoer, dat is woonprogramma Windsor

Op zoek naar een trendy en stoer woonprogramma? Dan is de Windsor collectie van het merk Feelings echt iets voor jou. De meubels zijn gemaakt van mangohout gecombineerd met zwarte metalen handgrepen. Hierdoor ontstaat er een retro, maar ook een industriële uitstraling. Ontdek in deze blog of woonprogramma Windsor iets voor jou is.

Retro meubels Windsor

De meubelset van Windsor bestaat uit een dressoir, een tv-dressoir, een wandkast en een prachtige ronde eettafel. De meubels zijn stuk voor stuk gemaakt van mango hout en hebben zwarte metalen accenten. Ze hebben allemaal een olie bruine kleur, wat zorgt voor een ontzettend warme en gezellige sfeer in je interieur. De meubelen komen los van elkaar erg goed tot hun recht, maar creëer samen bij elkaar echt een stijlvol geheel.

Voordelen van een woonprogramma

De meubels uit een woonprogramma hebben allemaal dezelfde stijl, materialen en kleuren. Op deze manier weet je dus altijd zeker dat het mooi bij elkaar past. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is het woonprogramma kiezen in de woonstijl die jij het allermooiste vindt. Dit kost jou weinig tijd, energie en moeite en je weet zeker dat het een stijlvolle combinatie is. Dit maakt een woonprogramma de perfecte oplossing voor een heleboel mensen.

Verschillende woonprogramma’s bij Oosterbaan Living

Ben jij enthousiast geworden van woonprogramma Windsor? Goed nieuws! Je kan alle meubels uit deze mooie collectie shoppen bij Oosterbaan Living. Dit kan online, maar natuurlijk ook in onze grote woonwinkel in Wijchen. Hier staan onze interieuradviseurs altijd voor je klaar om jou verder te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Wij hebben allerlei verschillende woonprogramma’s van de merken Feelings, Henders & Hazel en Profijt Meubel allemaal onder één dak. Voor iedere woonstijl is er wel een passende meubelset te vinden.

Ontdek meer blogs

Producten