Ganado, de nieuwe woonserie van Profijt Meubel

Ganado, de nieuwe woonserie van Profijt Meubel

Stoer Ganado

Wat is een woonprogramma? Een woonserie, woonprogramma of meubelprogramma is een set meubels bij elkaar van hetzelfde materiaal. De kasten, dressoir, tafel, tv meubel passen allemaal bij elkaar zodat het een eenheid vormt. Dankzij de slanke belijning, de verlichting in het open vak en de moderne metalen poten , haal je met Ganado van Profijt Meubel een zeer stijlvol meubel in huis. De zijpanelen en het bovenblad zijn in zwart uitgevoerd, wat een mooi contrast geeft met de houtkleur. De meubels zijn afgewerkt met een melamine toplaag. Melamine heeft de uitstraling van echt hout, maar het is een kras-, slijt-, en stootvast materiaal wat erg gebruiksvriendelijk en makkelijk te onderhouden is. Wat wil je nog meer?

.

Ontdek de woonprogramma's bij Oosterbaan Living

Woonprogramma Ganado is mooi afgestemd op elkaar en op de moderne inrichting van tegenwoordig. Doordat het programma mooi op elkaar is afgestemd, past dit perfect bij elkaar en straalt jouw woonkamer rust uit. Is woonprogramma Ganado niet helemaal jouw ding? Kijk dan eens naar de andere woonprogramma,s van Profijt Meubel, Feelings of Henders & Hazel.

De voordelen van woonprogramma Ganado

  • Modern programma met de uitstraling van massief hout
  • Kras-, slijt- en stootvast
  • Verlichting in het open vak
  • Zwarte zijkanten en bovenblad
  • Deuren voorzien van softclose
  • De voordelen van een woonprogramma

    Een woonprogramma biedt tal van voordelen, waarvan het grootste natuurlijk is dat jouw eet- en zitkamer perfect op elkaar zijn afgestemd. De stijl, sfeer en materialen passen allemaal naadloos bij elkaar, waardoor er een harmonieus geheel ontstaat in jouw interieur. Dit bespaart je niet alleen de moeite van het zoeken naar meubels in verschillende winkels, maar ook enorm veel tijd. Bovendien kan het voor sommige mensen lastig zijn om te bedenken welke materialen en meubels goed bij elkaar passen. Bij een woonprogramma hoef je alleen maar te beslissen welke stijl je mooi vindt en de rest wordt voor je geregeld. Kortom, er zijn genoeg redenen om te overwegen om een woonprogramma aan te schaffen.

    Ontdek meer blogs

    Producten