Eetkamerstoel Beerse

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Uit voorraad leverbaar
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Moderne eetkamerstoel Beerse in de kleur blauwgrijs

  • Uitgevoerd in velours stof
  • Verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren
  • Zwart metalen poten
  • Te belasten tot 120 kg

Deze moderne eetkamerstoel met een tijdloos ontwerp past perfect in elk interieur. De zwart metalen poten en de combinatie van stof velours in de kleur antraciet geeft deze eetkamerstoel een luxe uitstraling. De stiksels op zowel de rug en zitting maken het moderne ontwerp van de eetkamerstoel helemaal af. Met de zachte vulling van de Beerse eetkamerstoel geniet je gegarandeerd comfortabel van een lange avond aan de eettafel. Daarnaast is deze eetkamerstoel ook verkrijgbaar in één andere kleur.

De eetkamerstoel is uitgevoerd in stof velours. Deze stof voelt heerlijk zacht aan. Daarnaast is deze stoel afgewerkt met een bies. Deze eetstoel wordt ongemonteerd geleverd, dit betekent dat je zelf deze nog dient te monteren. Een montagehandleiding is beschikbaar. .

Onderhoud:

Voor het onderhoud van deze stoel adviseren we de Textile & Leather protector.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 86x48x60 cm | zithoogte 48 cm, zitdiepte 42 cm
Materiaal:
Velours
Verkrijgbaar in:
Velours
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
10428403
Kleur:
Uitgevoerd in stof velours 116 31-niagara met zwart metalen poten
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
69,95 euro
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.