Profijt Meubel Fauteuil Creola beige

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Bestel jouw kleurstaal
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Trendy fauteuil in beige bouclé stof

  • Rondlopende rugleuning met los rugkussen
  • Zwarte eiken houten poten
  • Te belasten tot 125 kg

Creola is een trendy fauteuil die perfect past in vele interieurs. De fauteuil is uitgevoerd in een beige bouclé stof met beige en lichtbruine kleurnuances. Bouclé is een los geweven stof die bestaat uit verschillende garens waardoor een onregelmatige structuur ontstaat. De stof voelt heerlijk zacht en warm aan. De rugleuning loopt iets rond naar voren aan de zijkanten, samen met het losse rugkussen zorgt dit voor een comfortabele zithouding. Het rugkussen is voorzien van een speels stiksel, wat de eigen uitstraling van de fauteuil nog eens versterkt.

Fauteuil Creola is voorzien van polyetherschuim op nosagveren in de zitting, dit zorgt voor een wat stevigere zit. Het losse rugkussen bevat een mix van siliconen bolletjes en polyether schuimvlokken, wat zorgt voor een heerlijk zacht comfort. De zwarte houten poten zijn eenvoudig te monteren met behulp van de bijgeleverde montagehandleiding.

In de winkel is fauteuil Creola verkrijgbaar in de meeste stoffen uit het Profijt Meubel stoffenconcept, wat zeer uitgebreid en divers is. We hebben van al deze stoffen stofstalen, zodat je je keuze weloverwogen kunt maken.

Onderhoudsadvies

Om de vorm en uitstraling van het losse rugkussen te behouden, adviseren wij je deze regelmatig op te kloppen. Voor het onderhoud van deze stoel adviseren we de Textile & Leather protector voor stof. Dit beschermt tegen vlekken op basis van water, vet of olie. Na behandeling met de spray kunnen vloeistoffen met een goed absorberende tissue opgedept worden.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 082x080x090 cm | zithoogte 44 cm, zitdiepte 54 cm
Breedte:
90
Hoogte:
82
Zitdiepte:
54
Zithoogte:
44
Materiaal:
Microleder
Verkrijgbaar in:
Stof
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
10396275
Kleur:
Uitgevoerd in stof alpine 05-beige met zwarte houten poten.
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Wordt berekend in winkelmandje
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.