Relaxfauteuil Niland Cognac

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Meer dan 12 weken
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Bruine relaxfauteuil Niland

  • Bediening m.b.v. gasveer met hendel
  • Rugleuning en voetensteun apart verstelbaar
  • Handmatig verstelbare hoofdsteun
  • Zwarte metalen 5-teens voet
  • In diverse varianten verkrijgbaar

Ontspanning in stijl! Onze relaxfauteuil Niland is de perfecte aanvulling op jouw interieur. De fauteuil is bekleed in de bruine stof rhino. Stof rhino heeft een stoere uitstraling en past in veel interieurs. In combinatie met de zwarte metalen 5-teensvoet geeft dit de relaxfauteuil een eigentijdse uitstraling.


Verstelbaarheid

De rugleuning is verstelbaar met behulp van een gasveer. Tussen de rechterarmleuning en de zitting zich een hendel en je deze naar achteren haalt, kun je de rugleuning eenvoudig achterover duwen met je rug. Je kunt de rugleuning op die manier in iedere gewenste stand zetten. De voetensteun is apart te bedienen. Deze klapt uit door de armleuningen vast te houden en je onderrug in de fauteuil te duwen. De handmatig verstelbare hoofdsteun biedt extra ondersteuning voor je nek en hoofd. De relaxfauteuil wordt in twee delen geleverd; de rugleuning dient in het zitgedeelte geklikt te worden. Met de bijgesloten montagehandleiding is dit zo gebeurd.


Deze fauteuil is niet alleen een blikvanger in jouw interieur, maar biedt ook nog eens een heerlijk zitcomfort met HR-schuim in de zitting. High Resilience schuim oftewel HR-schuim heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht, waardoor het zitkussen langdurig zijn vorm en comfort behoudt. Het HR-schuim kan in het begin wat harder aanvoelen maar na de inzitperiode zal dit materiaal zich steeds sneller vormen voor een optimaal zitcomfort.

Online is deze relaxfauteuil in diverse populaire uitvoeringen verkrijgbaar.

Trakteer jezelf op het ultieme comfort en ontspanning met onze relaxfauteuil Niland. Het is de perfecte metgezel voor jouw momenten van rust en welverdiende ontspanning. Creëer een oase van sereniteit in jouw huis en laat de stress van de dag achter je terwijl je geniet van de luxe van deze fauteuil.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 111x064x085 cm | zithoogte 44 cm, zitdiepte 52 cm, armhoogte 60-62 cm
Breedte:
85
Hoogte:
111
Zitdiepte:
52
Zithoogte:
44
Materiaal:
Stof
Verkrijgbaar in:
Stof
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
10428399
Kleur:
Handmatig verstelbaar d.m.v. gasveer, uitgevoerd in stof rhino cognac met een verstelbare hoofdsteun
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
69,95 euro
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.