Woonprogramma Camden

Op zoek naar sfeervolle kasten voor in jouw interieur? Dan is woonprogramma Camden voor jou gemaakt! Met de retro look van deze prachtige kasten creëer je meteen een knus interieur. Camden heeft een warme en sfeervolle uitstraling en maakt daarmee jouw woonkamer nog nét iets gezelliger.

Shop woonprogramma Camden online of bezoek onze showroom in Wijchen. Vragen over dit woonprogramma?

Filters
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Woonprogramma Camden

Met behulp van een woonprogramma is het erg gemakkelijk om een kast, eettafel, salontafel en een tv-meubel die perfect bij elkaar passen te kopen. Een woonprogramma bestaat namelijk uit een meubelset die qua stijl, materiaal en kleur op elkaar zijn afgestemd. Je hoeft hiervoor niks zelf samen te stellen, enkel de stijl van het woonprogramma te kiezen. Deze kenmerken van een woonprogramma maken het dé ideale oplossing voor vele mensen.

Waarom een woonprogramma?

Waarom zou je nou voor een woonprogramma kiezen in plaats van zelf jouw interieur samenstellen? Er zitten een aantal voordelen aan een woonprogramma:

 • Jouw interieur past perfect bij elkaar
 • Dit is prettig voor mensen die het moeilijk vinden om zelf hun interieur samen te stellen
 • Het bespaart een hoop tijd en energie
 • Het voornaamste voordeel van een meubelset is dat je ervan verzekerd bent dat alle meubels perfect op elkaar zijn afgestemd. Je hoeft er dus niet bang voor te zijn dat de kast en de salontafel toch niet bij elkaar blijken te passen wanneer je ze in jouw woonkamer hebt gezet. Dit is ook erg prettig voor mensen die zelf niet goed weten waar ze moeten beginnen en welke materialen, kleuren en stijlen mooi zijn om te combineren. De enigste keuze die nog gemaakt moet worden is welke stijl je het mooiste vindt. Kiezen voor een woonprogramma scheelt ook veel tijd, omdat je niet van winkel naar winkel hoeft te rijden om inspiratie op te doen en meubels aan te schaffen. Alle meubels uit het woonprogramma zijn bij ons in één winkel verkrijgbaar.

  De stijl van woonprogramma Camden

  De meubels van woonprogramma Camden hebben een retro look, wat zorgt voor een warme en knusse sfeer in jouw woon-/eetkamer. Door het gebruik van hout kun je ook een natuurlijk interieur creëren. Het woonprogramma bestaat uit een wandkast, een tv-meubel, een dressoir en een eettafel van het merk Feelings.

  Bekijk de andere woonprogramma’s in onze collectie!

  Bij Oosterbaan Living bieden we niet alleen woonprogramma Camden, maar ook andere woonprogramma’s in verschillende stijlen aan. Ben je opzoek naar meubels die een tikkeltje moderner zijn? Neem dan vooral even een kijkje tussen de rest van onze woonprogramma’s van Feelings, Profijt Meubel en Henders & Hazel.