Filters
Beschikbaarheid
Color
Prijs
Woonstijl
Materiaal

Profijt Meubel relaxfauteuils

20 producten

Toon alles
Profijt Meubel Relaxfauteuil Hendon Hunter
€ 929,00
Profijt Meubel Relaxfauteuil Moneva Grafiet
€ 579,00
Profijt Meubel Relaxfauteuil Hendon
€ 1.329,00
Profijt Meubel Relaxfauteuil Volri Stone
€ 909,00
Profijt Meubel Relaxfauteuil Rabio Light Grey
€ 1.499,00
Profijt Meubel Relaxfauteuil Luvio Antraciet
€ 1.189,00
Profijt Meubel Relaxfauteuil Electrisch Verstelbaar Nortwood Antraciet
€ 699,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Profijt Meubel Relaxfauteuil Nortwood Cognac
€ 499,00
Profijt Meubel Relaxfauteuil Electrisch Verstelbaar Nortwood Cognac
€ 699,00
Profijt Meubel Relaxfauteuil Nortwood Antraciet
€ 499,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Draaifauteuil Casserta Antraciet
€ 1.079,00
Relaxfauteuil Benoni Liver
€ 739,00
Relaxfauteuil Balfour Cognac
€ 899,00
Profijt Meubel Relaxfauteuil Medway Blue
€ 449,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Profijt Meubel Relaxfauteuil Medway Clay
€ 449,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Profijt Meubel Relaxfauteuil Medway Basalt
€ 449,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Profijt Meubel Relaxfauteuil Manteo Blue
€ 449,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Profijt Meubel Relaxfauteuil Manteo Clay
€ 449,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Profijt Meubel Relaxfauteuil Manteo Basalt
€ 449,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Profijt Meubel Relaxfauteuil Lidingo (elektrisch verstelbaar)
€ 979,00

Relax fauteuils, dat is pas thuiskomen

Wat is nu fijner dan ’s avonds thuiskomen en neerploffen in jouw luie stoel. Wie wilt nu niet een lange werkdag afsluiten in zijn eigen relax stoel? Met de relaxfauteuils van Profijt Meubel, Henders & Hazel en Feelings Wonen is succes gegarandeerd. Met deze relax stoelen heb je altijd een fijne plek om je hoofd leeg te maken, om te genieten en om helemaal tot rust te komen.

De populaire moderne relaxstoel

In de volksmond hebben de relaxstoelen een wat oubollige reputatie. Zo een soort stoel stond zeker en vast ook bij jouw grootouders in huis. Als kind speelde je daar maar al te graag in. Maar dit is al lang niet meer terecht. De relax fauteuil gaat als niets anders mee met haar tijd. Zowel in kwaliteit als in uiterlijk. De draagconstructies zijn in de jaren verbeterd en versterkt. En wat jouw woonstijl ook is, wij durven te garanderen dat jij bij ons de voor jou perfecte stoel gaat vinden. Of je nu een klassieke, een moderne of een industriële stijl in jouw woning hebt, de Profijt Meubel relaxfauteuils sluiten daar naadloos op aan.

Diverse modellen

De relaxfauteuil, ook wel bekend als de ‘luie stoel’, is verkrijgbaar in allerlei varianten, vormen en maten. Een betaalbare relaxstoel die toch voldoet aan al jouw wensen. Het is geen sprookje! Een goedkope fauteuil hoeft zeker niet smaakloos te zijn. Er is bijvoorbeeld een groot aantal verschillende modellen op de markt. Denk dan bijvoorbeeld aan een ronde of een meer hoekige afwerking en dichte of open armleuningen. Jouw wensen vind je zonder twijfel terug in onze stoelen.

Verschillende designs

Ook kan het design volledig naar eigen smaak worden samengesteld. Iedereen heeft zijn eigen stijl en smaak. Dit is vaak terug te zien in de gehele inrichting van een woning, en zou dus ook in deze stoel terug moeten komen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een ledere of juist stoffen bekleding, een hoge leuning of juist een lager model en kan met de naden een moderne of een juist meer klassieke look naar keuze worden gecreëerd. Een dergelijke relax stoel is immers een onmisbaar onderdeel van jouw interieur. Het is daarom natuurlijk niet onbelangrijk dat deze stoel volledig opgaat in de woning waar jij je thuis voelt.

Relaxfauteuils elektrisch: optimaal comfort

Sommige relaxfauteuils uit het assortiment van Profijt Meubel zijn elektrisch. Zo een relaxfauteuil elektrisch biedt ontelbare mogelijkheden. Naast het ongelooflijk grote zitcomfort van de fauteuil stoel, zijn er nu nog veel meer mogelijkheden om optimaal te kunnen genieten. Zo kun je de stoel in allerlei zitstanden zetten, met voeten omhoog of omlaag, in zit- of in lig-stand. Alles is mogelijk. Of je nu rustig een boek wilt lezen of een film ligt te kijken, of dat je in een energieke modus wat werk wilt verzetten. De fauteuil stoelen zijn de ultieme plek om jouw favoriete tijd door te brengen.

Profijt Meubel relax fauteuil is er voor jouw comfort

De relaxfauteuil van Profijt Meubel is ontworpen voor jouw genot. Het leven is soms al druk genoeg. Wij bieden jou een kans om tot rust te komen en te genieten van optimaal zitcomfort. Een hoop klanten gingen je al voor. Laat jij je ook verrassen?