Profijt Meubel Salontafel Silvares

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 8 - 9 weken
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Tafelserie Silvares

Wat een keuze in kleuren, afmetingen en pootmogelijkheden! Een echte slimme keuze! Met deze eettafelserie uit de Profijt Meubelcollectie kan je zeker een tafel vinden die past bij jouw interieurwensen.

  • In diverse afmetingen en kleuren verkrijgbaar
  • Tafelblad kan in verschillende kleuren geleverd worden
  • Diverse pootmogelijkheden, ook in metaal
  • Makkelijk in onderhoud

De Silvares is leverbaar als rechthoekige tafel maar ook als rond en als ovaal.

De ronde eettafel is leverbaar in 4 afmetingen, namelijk met een doorsnede van 90cm, 110cm, 130cm en 150cm en wordt standaard met een stoere metalen spinpoot geleverd.

De ovale eetafel is ook in 4 afmetingen leverbaar, te weten 163 x 100cm, 183 x 110cm, 225 x 120cm en 260 x 130cm. Je kan hier kiezen uit een X- en K-poot in de kleur zoals het bovenblad, een andere kleurcombinatie of in metaal. Ook is hier een actuele metalen spinpoot mogelijk.

De rechthoekige tafels zijn zowel als eettafel als salontafel en hoek- tafel te verkrijgen. Ook hier kan je kiezen uit diverse pootmogelijkheden (afhankelijk van de afmeting) zoals een T-, L-, X- , U- en K-poot in de kleur zoals het bovenblad of een afwijkende kleur. De metalenvariant is er in een X-, U- en K-poot. Daarnaast kan je hier ook voor een metalen spinpoot kiezen. Volop keuze dus.

De tafelbladen zijn afgewerkt met een melamine laag en zijn hierdoor makkelijk te onderhouden. De eigenschappen van melamine zijn kras, slijt- en stootvast, eenvoudig in onderhoud, gebruiksvriendelijk en bovendien de uitstraling van massief hout. Daarnaast heb je ook nog een mogelijkheid om de afwerking van de rand van het bovenblad te laten uitvoeren in de kleur van het bovenblad of in het zwart. Bij de rechthoekige tafels heb je ook nog een keuze tussen een bladdikte van 38mm of 80mm.

Deze tafelserie Silvares is verkrijgbaar in diverse kleuren: Oude eik, Millenium eik donkerbruin, Millenium eik lichtgrijs, Kristal eik lichtbruin, Excalibur eik, Verouderd wit hout, Natuurlijke olm, Natural parquet wood, Hunton eik, Dark shipwood en Orange teak wood.

Voor alle mogelijkheden verwelkomen wij je graag bij Profijt Meubel, waar ons deskundig personeel je graag helpt om de juiste keuzes te maken.

Producteigenschappen

Breedte:
135
Hoogte:
43
Materiaal:
MDF
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
10344521
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
69,95 euro

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.