Eettafel met kruispoot 226x100 Silvares

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 10 - 12 weken
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Landelijk eettafel met kruispoot 226cm

  • Zeer kras-, slijt- en stootvast
  • Geschikt voor 6 tot 8 personen
  • Uitstraling van echt hout
  • Je hoeft alleen de poten te monteren

Deze landelijke eettafel Silvares is afgewerkt met Lamulux. Lamulux is een materiaalontwikkeling gebaseerd op vezelplaat en melamine en wordt bij onze meubelen gebruikt als toplaag. Het is sterk, hard en minder gevoelig voor krassen. Door de aangebrachte houttekening en -structuur, heeft het dezelfde karakteristieken en kenmerken van massief hout. Het ziet er niet alleen uit als echt hout, het voelt ook nog eens zo!

Eettafel Silvares heeft een landelijke uitstraling door het witte onderstel. Deze eettafel is 226cm lang en 100cm breed en uitgevoerd in de kleurcombinatie Lariks met Kristal eik lichtbruin. De ruimte tussen de poten aan de lange zijde is maximaal 202cm. De hoogte van de onderregel (de ruimte vanaf de vloer tot de tafel) is 70cm. Daarnaast heb je keuze uit vele kleuren Lamulux. Er zit zeker een kleur bij die past bij jouw interieur.

Onderhoudsadvies

Het onderhoud is heel eenvoudig. Regelmatig afdoen met een licht vochtige doek en daarna direct het meubel nadrogen met een schone en droge doek. Het reinigingsadvies voor deze eettafel is de MultiCleaner.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxl) 078x100x226 cm | hoogte onderregel 70 cm. ruimte tussen de poten aan lange zijde maximaal 202 cm.
Breedte:
226
Hoogte:
78
Materiaal:
MDF
Verkrijgbaar in:
Meubelplaat
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
10344520
Kleur:
Uitgevoerd in de kleurencombinatie lariks met kristal eik lichtbruin, poot type X. Bladdikte 80 mm.
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
69,95 euro
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.