Eettafel tonvormig Walden 200x100cm

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 10 - 12 weken
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Eikenhouten Deens ovale eettafel 200x100 Walden

  • Stoere industriële uitstraling
  • Zwart metalen U-poot
  • Geschikt voor 4 tot 6 personen
  • Zelf te monteren
  • Massief eiken

Eettafel Walden is gemaakt van massief eikenhout. Dit hout heeft een natuurlijke uitstraling met verschillende kleine en grote noesten en is afgewerkt met een matte transparante lak. De rand van het tafelblad is verjongd. Dit betekent dat het blad een afgeschuinde rand heeft waardoor het blad optisch dunner lijkt, echter de dikte en stevigheid van het blad blijft verder behouden.

De afmeting van deze tafel is 200x100cm. Deze Deens ovale eettafel wordt ook wel tonvormig genoemd en zitten tussen rechthoekig en ovaal in. Het rechthoekige blad heeft afgeronde hoeken en is aan de zijkanten licht gebogen. Deens ovaal biedt dan ook het beste van twee werelden, er is meer ruimte op het tafelblad dan bij een ronde of ovale eettafel, maar je geniet wel van de elegante uitstraling. In combinatie met de zwarte metalen U-poten heeft deze eettafel een chique en verfijnde uitstraling. De U-poot staat iets naar binnen, waardoor deze tafel afhankelijk van het soort stoelen, geschikt is voor 4 tot 6 personen. De hoogte tot de onderkant is ca. 74 cm. Houd dit in de gaten als je armstoelen aan de tafel wilt zetten. Praktische voordelen van Deens ovaal/tonvormig zijn nog dat kinderen zich niet kunnen stoten aan de hoeken van de tafel (t.o.v rechthoekig) en dat op de kopse kanten een stoel kan worden bijgeschoven, extra zitplaatsen (t.o.v ovaal).

Is deze tonvormige eettafel net niet wat je zoekt? Geen probleem! Tafel Walden is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, met verschillende soorten poten, verschillende kleuren olie en lak afwerking en verschillende soorten randen. En naast rechthoekig, is de tafel ook in het rond en ovaal verkrijgbaar. Zo is er altijd een eettafel die voldoet aan jouw wensen! Bekijk het modeloverzicht of kom naar één van onze winkels om alle mogelijkheden te ontdekken.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxl) 076,6x100x200 cm | hoogte onderregel ca. 74 cm. de ruimte tussen de poten aan de lange zijde bedraagt ca. 133 cm.
Breedte:
200
Hoogte:
76.6
Verkrijgbaar in:
Hout
SKU:
10390306
Kleur:
Uitgevoerd in de kleur basic E017 gelakt met verjongde rand en zwart metalen schuine poot
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Wordt berekend in winkelmandje
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.