Veelzijdig Mortara

Veelzijdig Mortara

Woonprogramma Mortara

Het inrichten van je woonkamer kan een hele opgave zijn. Want wat matcht nu wel en niet met elkaar? Woonprogramma Mortara van Profijt Meubel is een eigentijds woonprogramma, verkrijgbaar in de actuele kleur dark brown. De vormgeving is strak met stoere brede stijlen, hierdoor past het makkelijk in ieder interieur! Hoe zou jij Mortara combineren?

Veelzijdig Mortara

Dit programma heeft een tijdloze vormgeving waar je alle kanten mee op kunt. Doordat het programma Mortara afgewerkt is met een melamine laag is het erg makkelijk in onderhoud. Daar houdt iedereen wel van.

Even de voordelen op een rijtje

  • Kras-, slijt- en stootvast
  • Uitgevoerd in de kleur dark brown met zwart metalen onderstel
  • Uitstraling van echt hout
  • Je hoeft alleen het onderstel te monteren
  • Onderdeel van een meubelserie
  • De woonkamer vormt vaak het hart van een huis. Hier leef je, eet je en kom je tot rust. Daarom is het niet zo vreemd dat je waarschijnlijk veel aandacht wilt besteden aan de inrichting van de woonkamer. Heb je stress of meubels wel met elkaar matchen? Of dat de kleuren wel overeenkomen? Geen paniek, een woonprogramma kan enorm veel keuzestress wegnemen.

    Laat je informeren bij Oosterbaan Living

    Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom langs bij Oosterbaan Living en kom woonprogramma Mortara in het echt bewonderen. Wist je dat Oosterbaan Living al meer dan 50 jaar een begrip is in de regio? Met 6 topmerken onder één dak slaag je zeker weten.

    Ontdek meer blogs

    Producten