2,5 Zitsbank Elektrische Ontario

Schrijf zelf een beoordeling
* Vermelde prijs is vanaf
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Ontdek ultiem comfort en moderne elegantie met de 2,5 Zits Bank Elektrische Ontario uit onze exclusieve collectie, Oosterbaan Living. Deze bank is niet zomaar een zitmeubel; het is een perfecte samensmelting van stijl, functionaliteit en hoogwaardig vakmanschap.

Met zijn eigentijdse design en verfijnde uitstraling voegt de 2,5 Zits Bank Elektrische Ontario een vleugje klasse toe aan elke woonruimte. Het strakke silhouet en de zorgvuldig vormgegeven lijnen geven deze bank een tijdloze aantrekkingskracht die moeiteloos in verschillende interieurstijlen past.

Wat deze bank echt bijzonder maakt, is het elektrische mechanisme dat subtiel is geïntegreerd. Met een druk op de knop kunt u de ideale zithouding creëren, zodat u moeiteloos kunt ontspannen. Of u nu een boek leest, een film kijkt of gewoon geniet van gezellige momenten met vrienden en familie, de elektrische functionaliteit van de Ontario biedt u ultiem comfort op maat.

Het zitgedeelte van deze bank is ruim en nodigt uit tot langdurig comfort. De hoogwaardige bekleding zorgt niet alleen voor een luxueuze uitstraling, maar biedt ook duurzaamheid en gemakkelijk onderhoud. De 2,5 Zits Bank Elektrische Ontario is vervaardigd met oog voor detail en met behulp van hoogwaardige materialen, waardoor deze bank niet alleen stijlvol is, maar ook lang meegaat.

Producteigenschappen

Materiaal:
Stof
SKU:
200081038
Merk:
Oosterbaan Living
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.