H&H Bartafel Palace 180 Onyx Centrale Poot

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Stijlvol en praktisch; dat is deze bartafel Palace van Henders & Hazel. Met zijn prachtige marmerachtige tafelblad en unieke vorm is deze eettafel echte een blikvanger. Deze ruime bartafel biedt ruimte om gasten te ontvangen voor gezellige avonden, waarbij de gasten zeker onder de indruk zullen zijn van de prachtige tafel. 

Bartafel Palace is in verschillende afmetingen en kleuren verkrijgbaar, zodat er zeker een passende uitvoering voor jou tussenzit. Palace is niet alleen een moderne tafel, maar een flexibele oplossing die zich aanpast aan jouw behoeften. 

Producteigenschappen

Afmeting:
180 X 110 Cm
Hoogte:
92
Materiaal:
HPL
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
46796ONX
Kleur:
Onyx
Merk:
Henders en Hazel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Wordt berekend in winkelmandje

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.