Profijt Meubel Hoekbank Louredo + HR-schuim zitting

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 10 - 12 weken
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Donkergrijs kleurige hoekbank Louredo

Deze hoekbank Louredo biedt een comfortabel zitcomfort in combinatie met een stijlvolle belijning en daardoor past deze in vele interieurs. De belijning wordt extra geaccentueerd door toepassing van een vlindernaad en het accent bij de armleuning.

  • Vaste zit- en rugkussens
  • Moderne zwarte metalen poten
  • Uitgevoerd in microleder
  • Afgewerkt met een vlindernaad

De bank is uitgevoerd in microleder in de kleur donkergrijs en met de combinatie van de zwart metalen poten krijgt de bank een eigentijdse wat strakkere uitstraling. Microleder is een samengestelde bekleding met een stevige onderlaag van leer en een toplaag van microvezelstof. Dit geeft een mooie, wat stoere look, en voelt desondanks lekker zacht aan. Bovendien is microleder makkelijk in het onderhoud. De poten dienen er zelf nog onder gemonteerd te worden om transportschade te voorkomen. Hiervoor is er een montagehandleiding beschikbaar.

De hoekbank Louredo heeft een wat stevigere zit door het gebruik van hoogwaardig polyether in de zitting. De armleuning heeft een breedte van 26cm.

De hoekbank kan ook gespiegeld geleverd worden. Wil je liever geen hoekbank? De Louredo kan ook geleverd worden als fauteuil, loveseat, 2-zitsbank, 2,5-zitsbank en 3-zitsbank.

Ben je gecharmeerd van deze bank, maar is de kleur, stof of opstelling niet helemaal wat je zoekt? Geen probleem! In onze winkels kun je de bank Louredo ook helemaal naar je eigen wens samenstellen. Zo kies je de opstelling, bekleding en kleur die jij graag wilt. Daarnaast kun je ook kiezen voor een ander zitcomfort en andere metalen poten.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 078x271x198 cm
Breedte:
198
Hoogte:
78
Zitdiepte:
59
Zithoogte:
44
Verkrijgbaar in:
Stof
SKU:
10432881
Kleur:
2,5 zits arm links + hoek met eiland rechts uitgevoerd in microleder dakota 68-dark grey met pocketv
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
69,95 euro
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.