Profijt Meubel Armstoel Donvale

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 10 - 12 weken
Bestel jouw kleurstaal
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Eetstoel met armleuningen Donvale in grijs-beige teddystof

  • Met handig terugdraaimechanisme
  • Afgewerkt met een bies
  • Grijze houten poten
  • In diverse uitvoeringen verkrijgbaar
  • Te belasten tot 120 kg

Eetkamerstoel Donvale is een comfortabele en stijlvolle armstoel met een trendy uitstraling. De stoel is bekleed met een grijs-beige teddystof die ontzettend zacht aanvoelt. Het sierstiksel op de zitting en de rug, de bies en de grijze houten poten geven de stoel een warme uitstraling.

De zitting van de stoel is wat dikker en voorzien van vormschuim op nosagveren. Hierdoor ontstaat een wat steviger zitcomfort. De rugleuning en armleuningen lopen in een ronde vorm door, wat voor een goede ondersteuning aan de achterkant en zijkant zorgt. De rugleuning loopt schuin naar achteren, wat een natuurlijke zithouding geeft.

Deze uitvoering van de armstoel heeft een handige terugdraaifunctie. De stoel kan tot 90 graden naar links en rechts worden gedraaid, waarna de stoel altijd automatisch terugdraait naar de originele positie. Hierdoor hoef je de stoel niet meer te verschuiven als je opstaat of gaat zitten en staat deze altijd netjes recht aan tafel. Deze functie is ook ideaal als je wat minder ruimte bij de eettafel hebt.

Zowel de poten als het terugdraaimechanisme moeten nog worden gemonteerd. Hiertoe zit een duidelijke montagehandleiding bijgesloten.

Zie jij jezelf wel zitten in armstoel Donvale, maar heb je liever een andere bekleding, kleur of poten? Dat kan! Online is de stoel in diverse populaire uitvoeringen verkrijgbaar. In de winkel zijn er nog meer mogelijkheden. Hier kun je kiezen uit de vele stoffen en kleuren uit ons stoffenconcept. Je kunt zelfs kiezen voor een opvallende combistoffering, waarbij de voor- en achterkant in verschillende stoffen of kleuren uitgevoerd worden. Tevens kun je kiezen uit verschillende poten in metaal of hout. Zo geef je armstoel Donvale jouw persoonlijke finishing touch.

Onderhoudsadvies

Voor het onderhoud van deze stoel, adviseren we de Textile & Leather protector. Dit beschermt tegen vlekken op basis van water, vet of olie. Na behandeling kunnen vloeistoffen met een goed absorberende tissue opgedept worden. Gebruik om je vloer te beschermen het schroefvilt 20 mm.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 084x062x061 cm | zithoogte 48 cm, zitdiepte 44 cm.
Hoogte:
84
Zitdiepte:
44
Zithoogte:
48
Verkrijgbaar in:
Stof
SKU:
10432953
Kleur:
Uitgevoerd in stof boogie 84-clay met houten poten type C in de kleur elephant grey en terugdraaimec
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
69,95 euro
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.