Profijt Meubel Armstoel Tiptoni Grijs

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Meer dan 12 weken
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Eetkamerstoel Tiptoni in de kleur grijs

  • Verticale sierstiksels op rug
  • Zwart metalen frame met draaifunctie
  • Armhoogte 65-66 cm
  • Te belasten tot 100 kg
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren

Eetkamerstoel Tiptoni heeft de ultieme combinatie van comfort en stijl. Met de handige 180 graden draaifunctie hoef je nooit meer onhandig te schuiven om met anderen te praten of van het uitzicht te genieten. Je kunt eenvoudig in elke gewenste richting draaien, waardoor je altijd het perfecte perspectief hebt, zonder je stoel te verplaatsen. De armleuningen zorgen voor extra ondersteuning en geven je een plek om heerlijk te ontspannen na een lange dag. Of je nu geniet van een feestelijk diner met vrienden of gewoon rustig een boek leest, deze stoel is jouw perfecte metgezel.

De stoel is bekleed met de grijze, zachte stof Bloq. Dit is een plat geweven stof met een gemêleerde look. De rugleuning is voorzien van verticale sierstiksels en de stiknaden zijn afgewerkt met een fraaie bies. In combinatie met het zwarte metalen frame van de stoel zorgt dit voor een moderne en toch tijdloze uitstraling. Goed om te weten: het frame en het draaimechanisme moeten nog worden gemonteerd. Met de bijgesloten montagehandleiding is dit zo gebeurd.

Ook wat comfort kun je op deze eetkamerstoel rekenen. De rugleuning geeft een goede ondersteuning en in de zitting is gebruik gemaakt van een goede kwaliteit polyether voor een wat steviger zitcomfort.

Eetkamerstoel Tiptoni is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je kunt kiezen welke het beste bij jouw smaak en stijl past. Durf jij te mixen en te matchen?


Onderhoud:

Wij adviseren Textile & Leather protector voor het onderhoud van de stof. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue weg gedept kunnen worden.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 087x058x063 cm | zithoogte 49 cm, zitdiepte 43 cm, armhoogte 65-66 cm
Breedte:
63
Hoogte:
87
Zitdiepte:
43
Zithoogte:
49
Verkrijgbaar in:
Stof
SKU:
10412951
Kleur:
Uitgevoerd in stof bloq 167-zinc met een mat zwart metalen gepoedercoat frame met 180 graden draaifu
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
69,95 euro
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.