Eetkamerstoel Tilson bruin

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 6 - 8 weken
Bestel jouw kleurstaal
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Licht bruine eetkamerstoel Tilson met retro look

  • Bekleed met bouclé stof
  • Afgewerkt met een bies en sierstiksel
  • Zwart metalen frame
  • Te belasten tot 120 kg
  • In diverse kleuren verkrijgbaar

Stoel Tilson is een echte aanwinst voor jouw eethoek. De bouclé stof waarmee deze stoel is bekleed, de sierstiksels op de rug en zitting, en de losse rugleuning die op het frame gemonteerd is, geven de stoel een retro uitstraling. Bouclé stof bestaat uit losse geweven patronen, draden en lussen van verschillende stoffen. Hierdoor zie je onregelmatige nopjes, hobbeltjes of lusjes. Desondanks voelt de stof lekker zacht aan. Zowel de zitting als de rugleuning is afgewerkt met een bies. Deze accentueert de ronde vormen nog eens extra. Opvallend detail is dat het hoekige metalen frame in de poten overgaat naar een ronde vorm.

Naast een opvallend uiterlijk, zit deze stoel ook nog eens heerlijk. De zitting is comfortabel dik en deze loopt zowel naar voren als naar achteren toe wat schuin af, wat zorgt voor een natuurlijke zit. De rugleuning is licht gebogen waardoor deze je rug goed omsluit en ondersteunt. Ook is deze stoel hierdoor heel geschikt om aan een ronde of ovale tafel te zetten.

Stoel Tilson is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het combineren van deze kleuren aan de eettafel geeft een leuk effect. Het frame moet nog worden gemonteerd. Hiertoe zit een duidelijke montagehandleiding bijgesloten.

Onderhoudsadvies

Voor het onderhoud van deze stoel adviseren we de Textile & Leather protector. Dit beschermt tegen vlekken op basis van water, vet of olie. Na behandeling met de spray kunnen vloeistoffen met een goed absorberende tissue opgedept worden.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 084x053x061 cm | zithoogte 47 cm, zitdiepte 54 cm
Hoogte:
84
Zitdiepte:
47
Zithoogte:
54
Verkrijgbaar in:
Stof
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
10396257
Kleur:
Uitgevoerd in stof touch mouse en zwart metalen poot.
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
69,95 euro
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.