2021 opgeruimd ingaan met deze 3 tips

Wie kent het niet? Je komt thuis na een lange werkdag en overal liggen er spullen... Op tafel papieren en nog eens papieren, schoenen geslingerd door het hele huis, en dan moet je óók nog eens uitkijken dat je niet over het speelgoed van de kinderen heen valt. Hier moeten we van af! Wil jij in 2021 ook thuiskomen in een heerlijk opgeruimd huis? Dan zijn deze 3 tips perfect voor jou.

 

Tip 1: Koop een opbergkast die helemaal past bij jouw huis

Dit is dé basis van een opgeruimd en geordend huis. Koop voor de gang een kast waar alle schoenen ingaan, dan zal je die uiteindelijk niet meer tegenkomen op andere plekken. De woonkamer staat erom bekend dat hier allerlei spullen liggen, denk aan agenda’s, boeken, tassen en noem het maar op, dit kan écht allemaal netjes opgeborgen worden. Koop een grote opbergkast, waar alles in kan en zorg ervoor dat je de kast goed ordent, denk aan werkspullen bij werkspullen etc. Anders loop je ‘s morgens nog steeds je agenda te zoeken, en dat willen we juist nou niet meer! Bij Oosterbaan Living hebben we een groot aanbod súper handige opbergkasten, en kunnen jou dus de perfecte opbergkasten aanbieden.

Tip 2: Gooi weg en vernieuw

Soms heb je gewoon té veel spullen, denk aan al die kleine accessoires die je in huis hebt, zoals kaarsen en beeldjes, er kunnen er vast best wel wat weg. Naast het weggooien van spullen zorgen nieuwe spullen, ja let op.. nieuwe ‘’relevante’’ spullen, voor een fijn vernieuwd gevoel waardoor je meer zin hebt om het huis geordend en opgeruimd te houden. Denk aan die kussens die je misschien al jaren op de bank hebt liggen en al versleten zijn, dat mag dus weer eens een keer vernieuwd worden. Heb jij trouwens onze leuke aanbod in kussens al gezien?

Tip 3: Deze 3 opbergkasten zijn échte aanraders

 

1. Jardin, Dressoir Henders & Hazel
Stijlvol én handig! Deze dressoir kun je gebruiken als opbergkast maar je kunt er ook je lievelings accessoires op tonen. Daarnaast biedt de dressoir extra style in huis, ideaal!

 

2. Dressette City Henders & Hazel
Een opbergkast en bureau in één, hoe handig is dat! Super leuk en scheelt ook nog eens ruimte in huis. Ook echt een topper voor in de kinderkamers.

 

3. Boekenkast Elba Feelings

Deze toffe opbergkast zorgt ervoor dat jij al je werkspullen, papieren en boeken netjes op één plek hebt. Op deze manier hoef je niet meer te zoeken, en hou je jouw spullen goed geordend. Doordat de kast open is, voegt het ook nog eens extra kleur toe in huis.

 

Ben je na deze 3 tips ready om een opgeruimd huis te krijgen? Wij geloven erin dat het met deze 3 tips sowieso moet lukken. Good luck met opruimen, en onthou dat onze meubel aanbod jou hierbij kan helpen!

Producten 1-24 van 526
Van hoog naar laag sorteren
  1. Showroom
Producten 1-24 van 526
Van hoog naar laag sorteren