Favoriete woonprogramma van Profijt Meubel

Ben je op zoek naar een nieuw, stoer, modern woonprogramma (Een kast, eettafel, salontafel en TV-dressoir uit dezelfde collectie)? Hieronder vind je het populairste woonprogramma van Profijt Meubel.

Woonprogramma Indusy:

In het woonprogramma Indusy vind je kasten, salontafels, eettafels en TV-dressoirs die allemaal bij elkaar passen, ideaal als je een gematcht thuis wilt hebben toch?

Indusy bevat een industriële en robuuste look, wat helemaal van nu is. Alle producten uit deze collectie zijn gemaakt van mangohout, wat zorgt voor een warme uitstraling. Die warme uitstraling in combinatie met de metalen frames creëert het stoere randje. Die combinatie zorgt ervoor dat je een unieke look in huis hebt, de producten uit het programma passen daarom in vrijwel elk interieur.

Binnen het woonprogramma Indusy heb je keuze uit verschillende mogelijkheden: een boekenkast, een grote bergkast, een opbergkast, een dressoir, een TV-meubel in twee verschillende afmetingen (rechthoekig of vierkant) en ten slotte een eettafel. De tafels zijn afgewerkt met een stoere U-poot in old grey metal. Als extra stoer detail zijn bepaalde deuren van dressoirs en kasten ook in metaal uitgevoerd, waardoor de industriële look weer helemaal tot zijn recht komt bij jou in huis.

Wanneer je kiest voor het woonprogramma Indusy ben je er dus zeker van dat je iets unieks in huis hebt, een mooie combinatie van industrieel en robuust.

17 producten
Van hoog naar laag sorteren
17 producten
Van hoog naar laag sorteren