Interieurtrends najaar 2022
Filters

Interieurtrends najaar 2022

De herfst komt steeds dichterbij en een nieuw seizoen brengt natuurlijk nieuwe trends met zich mee. Ben jij benieuwd naar de interieurtrends van het najaar 2022? Wij hebben de belangrijkste voor jou op een rij gezet. De volgende 5 trends mag je zeker niet missen!

 

 

Modern rustic trend

Deze trend brengt het rustige en knusse gevoel van de landelijke stijl samen met het strakke, moderne interieur. De structuur is hierbij heel belangrijk. Geen gladde muren meer, behang met structuur is een echte must en tegels op de muren en vloeren zijn weer helemaal terug.

 

Klassieke stijl

Bij de classic stijl van dit najaar vormen typische klassieke elementen de basis, maar dan met een verrassend kleurtje. Hierbij kun je denken aan een luxe kleurencombinatie van donkerblauw en okergeel met gouden details. Werk met velvet materialen voor een extra luxe uitstraling.

 

Haal de natuur in huis

Door de pandemie zijn we de natuur meer gaan waarderen. We hebben tenslotte genoeg tijd binnen doorgebracht. Haal dit najaar de natuur in huis. Een goede manier is natuurlijk het aanschaffen van een kamerplant, maar ook natuurlijke materialen gaan we veel zien. Denk hierbij aan hout, terracotta, marmer en steen. Combineer deze materialen met verschillende groene tinten voor een extra natuurlijk effect.

 

Interieurtrends najaar 2022Natuurlijke tinten

 

Warme kleuren

Dit najaar zullen de zachte pasteltinten plaats maken voor warme kleuren. Kies voor roodbruine en bruine tinten, deze zorgen voor een warme woonsfeer. Ze brengen rust, basis en structuur en geven je een gevoel van veiligheid. Creëer een extra knus interieur door de kleuren met houten meubels te combineren.

 

Vintage vibe

De retro stijl komt weer helemaal terug! Ontwerpers beginnen gebruik te maken van periodes uit de vorige eeuw. De vintage look zie je dan ook terugkomen in het interieur. Het zit hem vooral in de combinatie van vormen en materialen. Ze brengen je terug in de tijd op een moderne manier.

 

Ben je geïnspireerd geraakt door de najaarstrends? Kom een keer langs in onze showroom of maak een afspraak, dan bespreken we samen hoe we jouw interieur helemaal herfst ready kunnen maken!

Geen producten gevonden voor deze selectie.