Je eetkamer inrichten met Henders & Hazel

Uitgebreid ontbijten, gezellig dineren, avondjes met vrienden en familie. Rustig lezen, spelletjes spelen of puzzelen. We brengen heel wat uurtjes door in onze eetkamer. Reden genoeg om die goed in te richten. En dat hoeft geen pijn te doen in je portemonnee, als je voor een duurzaam en betaalbaar merk zoals Henders en Hazel kiest.

Henders & Hazel eettafel

Een van de belangrijkste items is natuurlijk de eettafel. Henders Hazel heeft een ruim aanbod in allerlei stijlen. Modern, industrieel of juist landelijk. Met stoere robuuste poten of juist een slank en elegant onderstel.

Voordat je een Henders & Hazel eettafel uitkiest, is het handig om:

  • De ruimte op te meten.
  • Te bepalen hoeveel zitplaatsen je wilt.
  • Na te denken over welke vorm tafel je mooi vindt en welke vorm bij de ruimte past.
Eettafel Quebec en Stoel Julien

Eetkamerstoelen van Henders en Hazel

Welke stoelen zet je aan je eettafel? Zorg ervoor dat het een mooie match is. Zowel qua stijl als qua formaat. Wil je de stoelen zover mogelijk onder tafel kunnen schuiven? Ga dan voor eetkamerstoelen zonder of met lage armleuningen.

Heeft de eettafel van jouw keuze een aparte poot (zoals een spinpoot)? Check dan ook of dit wel handig uitkomt met de stoelpoten.

Tip: wil je comfortabel gaan zitten en opstaan? Neem dan een stoel met wieltjes.

Avalon Eettafel
Vitoria en Armin

Een dressoir van Henders en Hazel

Heb je extra ruimte in je eetkamer? Dan is het mooi én handig om ook een dressoir neer te zetten. Perfect om wat mooie decoratie op te zetten en je hebt er meteen praktische opbergruimte bij. Bijvoorbeeld voor extra servies, placemats, tafelkleden en spelletjes.

Heb je veel items die je wilt showen? Ga dan voor een dressoir met open vakken.

Voordeel met Henders und Hazel outlet

Wil je een prachtige eetkamer, zonder onnodig veel geld uit te geven? Neem dan een kijkje bij onze Henders und Hazel sale. Hier vind je allerlei afgeprijsde tafels, stoelen en kasten voor je eetkamer.

Is je salon ook wel aan een update toe? Shop dan ook met korting Henders en Hazel banken, tv-meubels en meer.

Producten 1-24 van 911
Van hoog naar laag sorteren
Producten 1-24 van 911
Van hoog naar laag sorteren