Filteren
Selectie verfijnen
Categorie
Color
Prijs
Woonstijl
Materiaal
Merk

Je huis stijlvol inrichten met een klein budget

Kleine portemonnee, maar wel een mooie inrichting? Dat kan prima! Wij hebben de 5 handige tips voor je op een rij gezet.

1: Vergeet dure design merken

Toegegeven: dure design merken maken prachtige meubelstukken. Maar dan moet je wel diep in de buidel tasten. Je kan beter voor een merk gaan wat goede kwaliteit levert, maar tegelijkertijd ook betaalbaar is.

2: Check aanbiedingen

Met aanbiedingen kan je flink besparen. Neem dus zeker de tijd om rond te kijken voor mooie koopjes bij outlets en speciale acties. Bijvoorbeeld bij deze Profijt Meubel aanbiedingen.

Blauwe fauteuil
Fauteuil Algoso

3: Mooie kleur op de muur

De kleur op je muur maakt een enorm verschil en het hoeft niet veel te kosten. Houd je muren dus niet allemaal wit. Dat geeft een meer basic uitstraling. Geef je één of meerdere muren een kleurtje, dan til je de hele inrichting naar een hoger niveau.

4: Een eyecatcher

Kies een statement piece. Een opvallend stuk in je interieur dat meteen de aandacht trekt. Dat kan een meubelstuk zijn, maar ook een lamp of een kunstwerk. Door te investeren in één speciaal stuk, krijgt je hele interieur een andere uitstraling. Ook als de overige stukken simpel zijn.

En het hoeft niet eens duur te zijn, een Profijt Meubel fauteuil in een bijzondere kleur is bijvoorbeeld ook een echte eyecatcher. Of wat dacht je van een mooie Profijt Meubel ronde eettafel met opvallend onderstel?

Rond kunstwerk van het Melkmeisje
Zwarte kast met bijzonder houtwerk

5: Meer is niet altijd beter

Hoe meer, hoe beter? Niet als het om inrichten gaat. Door het aantal items in je inrichting te beperken, sla je twee vliegen in één klap. Je bespaart geld en de boel zit er stijlvoller uit.

Door een ruimte niet te vol te maken, zorg je er namelijk voor dat het niet rommelig wordt en dat de items die er staan echt goed tot hun recht komen.

Producten 1-24 van 2849
Van hoog naar laag sorteren
Producten 1-24 van 2849
Van hoog naar laag sorteren