Maak jouw tv-hoek nóg sfeervoller!

Wat is fijner dan die avonden voor de televisie op zaterdagavond? Kaarsjes aan en een bak chips erbij. Ook na een lange dag wil je zo snel mogelijk naar de tv hoek, neerploffen op de bank en lekker televisie kijken. De tv hoek is een heerlijke plek om tot rust te komen en een plek waar je kan genieten met je familie en vrienden. Een belangrijke plek dus! Laten we dan ook meer moeite in deze fijne plek steken. Maak je zithoek nog gezelliger en sfeervoller met deze onderstaande handige tips.

Zorg voor een mooi en sfeervol tv-meubel

De belangrijkste meubels in de zithoek zijn natuurlijk de bank, salontafel en het tv-meubel. In een zithoek valt een tv-meubel natuurlijk erg op. Daarom is het belangrijk dat als je jouw tv-hoek sfeervoller wil maken, dat je begint met het tv-meubel! Zorg voor een stijlvol en sfeervol tv-meubel. Natuurlijk heeft iedereen een eigen smaak maar dat maakt helemaal niet uit! Wij bij Oosterbaan Living hebben veel tv-meubels in veel verschillende stijlen, kleuren en formaten. Wij hebben bijvoorbeeld tv-meubels in het wit of zwart, maar ook zwevende tv-meubels of tv-meubels van hout. Een stijlvol tv-meubel zorgt ervoor dat je tijdens het tv kijken in jouw zithoek een mooi uitzicht hebt op een prachtig tv-meubel en dat zorgt al voor veel verschil. Een tv-meubel met opberglades is helemáál perfect! Hierdoor zorg je ervoor dat je geen last meer hebt van stekkers, game-spellen en afstandsbedieningen. Wij hebben in ons assortiment ook erg handige tv-meubels met opberglades. Neem een kijkje in ons tv-meubel aanbod en schaf het perfecte tv meubel voor jouw zithoek aan.

Een comfortabele bank

Een bank die lekker ligt kan natuurlijk niet missen in een fijne zithoek. Hoe lekker ligt jouw bank? Ligt ‘ie fijn of kan het beter? Wij vinden het erg belangrijk dat een bank er niet alleen goed uitziet, maar ook comfortabel ligt. Daarom hebben wij de perfecte combinatie banken. Onze banken zien er fantastisch uit én liggen ook enorm lekker! Heb jij onze banken wel eens gezien of uitgetest? Maak een afspraak en test alle banken uit, of bekijk ze online op onze webshop.

Sfeervolle accessoires

Je zithoek sfeervol maken doe je natuurlijk met accessoires! Koop bijvoorbeeld een mooie plant, en zet hem naast je tv, of koop een leuke kaarsenset voor op de salontafel. Ook kun je een mooi kleed in je tv-hoek neerleggen of leuke gekleurde kussentjes op de bank plaatsen. Nog een leuke fotolijst of schilderij op de muur en jouw tv-hoek is helemaal af!

Producten 1-24 van 144
Van hoog naar laag sorteren
  1. Showroom
  2. Actie
  3. Actie
Producten 1-24 van 144
Van hoog naar laag sorteren