Tips om bezig te blijven in huis -Oosterbaan

Tips om bezig te blijven in huis

We brengen allemaal een stuk meer tijd thuis door dan normaal. En dan kun je er maar beter het beste van maken, toch? Na een tijdje kan het thuis zitten een beetje gaan vervelen. Daarom hebben wij een aantal tips voor je op een rijtje gezet om thuis lekker bezig te blijven!

Begin aan de grote Lente schoonmaak!

De lente is officieel weer begonnen. Tijd dus voor een grote lenteschoonmaak. Pak al je schoonmaakspullen uit de kast en begin met schrobben. Niets is verfrissender, dan een schoon huis!

Geef je muur een ander kleurtje

Nu dat je veel tijd over hebt is het misschien een goed idee om je muur een nieuw kleurtje te geven. Dit zijn namelijk dingen waar je normaal niet zo snel aan toe komt. Kies voor een sprekende kleur die jouw interieur laat stralen. Geen zin om te verven of behangen? Dan kun je je muur ook opvrolijken door middel van wanddecoratie (zoals een zelfgemaakt schilderij!).

Restyle je interieur

Heb je al een tijdje hetzelfde interieur? Gooi dan de boel eens lekker om. Verplaats de bank naar een andere hoek en voeg wat leuke decoraties toe aan je interieur. Vervang bijvoorbeeld de kussenslopen van de kussens op je bank of zet een prachtige vaas met bloemen op tafel. Hierdoor krijgt je interieur al een hele andere look.

Lees je favoriete boekenserie uit

Pak een goed boek en neem lekker plaats in je fauteuil. Kies een boek waar meerdere delen van zijn, zodat je urenlang leesplezier hebt. En heb je je boekenserie uit, zet je boeken dan op kleur. Dan worden je boeken ook echt een onderdeel van je interieur!

Ga heerlijk aan de slag in je tuin

Schijnt de zon lekker in je tuin? Dan kun je er ook voor kiezen om lekker in je tuin aan de slag te gaan. Koop wat bloemenzaadjes en begin met het planten van de bloemen. Hierdoor maak jij je tuin lente proef! Je kunt ook wat bloemen uit je tuin plukken en deze tussen een boek leggen om te drogen. Deze kun je vervolgens in glazen lijstjes aan je muur hangen of in je vitrinekast neerzetten.

Ontspan en hou een filmmarathon op de bank

Heb je eventjes zin om lekker te relaxen op de loungebank? Kies dan jouw favoriete serie uit en hou een filmmarathon of kijk je favoriete serie helemaal opnieuw.

Wat zijn jouw tips om thuis bezig te blijven? Wij hopen dat je iets gehad hebt aan onze tips. Stay safe!

Geen producten gevonden voor deze selectie.