Top 3 Henders & Hazel banken

Ben je op zoek naar een nieuwe bank voor in je interieur? Dat kan nogal een lastige klus zijn aangezien er tegenwoordig erg veel keuze is in het assortiment banken. Daarom willen we je daarbij helpen. In dit blog vind je de top 3 banken van het merk Henders & Hazel!

 

Nummer 1: Henders & Hazel 2-zitsbank Zembla

Op nummer 1 staat de 2-zitsbank van het merk Henders & Hazel, genaamd 2-zitsbank Zembla . Deze bank is een echte eye catcher in een industrieel interieur, de bank is erg hip en staat helemaal in het teken van retro. De bank is gemaakt van heel mooi materiaal, namelijk van leder. Leder is een erg makkelijk te onderhouden stof voor op een bank, ideaal dus. Mocht het leder je niet aanspreken, de bank is leverbaar in alle stoffen van Henders & Hazel. De Zembla bank staat erg leuk in combinatie met een bijzettafel set, zo creëer je een fijne zitplek in huis.

Bekijk Zembla hier

 

Nummer 2: Henders & Hazel Hoekbank Bari

Op nummer 2 staat de hoekbank van het merk Henders & Hazel, genaamd hoekbank Bari. Deze bank past perfect bij een modern interieur, het heeft een erg mooi design. De bank staat echt bekend om zijn comfort, de bank is namelijk ook leverbaar in de elektrische variant. De zittingen van de bank bevatten een erg fijne vulling en de hoofdsteunen kun je omhoog en omlaag zetten. Je kunt de bank leuk aankleden met bijpassende kussens, de kleur van de bank kan eigenlijk overal bij, ook bij andere kleuren meubels. Al met al een erg praktische bank om in huis te hebben!

Bekijk Bari hier

 

Nummer 3: Henders & Hazel bank Napels

Op nummer 3 staat de hoekbank van het merk Henders & Hazel, genaamd bank Napels. De bank bevat een chaise longue, wat een ideaal element is om heerlijk op te kunnen relaxen. De bank is helemaal zelf samen te stellen, wil je liever een ander model bank met een andere stof is dat ook mogelijk. De bank kan in elk interieur terecht, omdat er allerlei mogelijkheden zijn kun je de bank precies zo maken als dat je zelf wilt. Een voordeel van de bank is dat het een ruime bank is, je kunt er veel mensen op kwijt. Ideaal als je een groot gezin hebt. Wanneer de kinderen op bed liggen, kun je zelf heerlijk languit liggen op bank Napels!

Bekijk Napels hier

 

Producten 1-24 van 105
Van hoog naar laag sorteren
 1. Actie
 2. Actie
 3. Actie
 4. Actie
 5. Actie
 6. Actie
 7. Actie
 8. Actie
 9. Actie
 10. Actie
 11. Actie
Producten 1-24 van 105
Van hoog naar laag sorteren